Gullers Grupp är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Just nu söker vi trainees med engagemang och brinnande intresse för samhällsfrågor. 

Vi jobbar med allt från analys och strategi till aktivering och kampanj. Traineeprogrammet pågår ett år, med möjlighet till fortsatt anställning som juniorkonsult. Tjänsternas placeringar är på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Malmö.

Främst söker vi dig som är nyexaminerad från en utbildning eller har arbetat högst ett par år. Du kan till exempel ha studerat media- och kommunikationsvetenskap, programmering, statsvetenskap, marknadsföring/ekonomi, journalistik eller grafisk formgivning. Men du kan också ha studerat scenkonst, biokemi eller något annat. Det vi söker är personer som kombinerar excellens med samhällsrelevans i allt de gör. Kombinationen av ämnen får mer än gärna vara udda.

För att trivas som trainee på Gullers Grupp bör du ha ett kreativt driv, vara självgående och ha förmågan att prioritera. Nyfikenhet, initiativrikedom, noggrannhet och samhällsintresse är andra egenskaper som brukar känneteckna våra trainees. Arbetet handlar om att tillsammans med kollegor använda olika former av kommunikation för att stötta våra kunders verksamheter, oavsett om de är privata eller offentliga.


ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in ditt CV och ett personligt brev. Du väljer själv i vilket format du vill kommunicera detta. Beskriv också en aktuell kommunikativ utmaning med en reflektion hur den kan lösas på max en halv A4-sida eller motsvarande mängd i annat format.

Ansök nedan senast den 8 maj 2017.

Vi kommer under maj och juni att träffa aktuella kandidater. Traineeprogrammet startar den 1 september 2017.

För frågor om traineeprogrammet – kontakta: Lina.Tuikka@gullers.se
Vid behov av teknisk support – kontakta Henrik.Gustafsson@gullers.se

gullers_vitmini.png

2017 © Gullers Grupp. All rights reserved.